Ziekte ontstaat waar de energie geblokkeerd is in het lichaam of de geest. Je zit niet meer lekker in je vel of hebt pijn. Dis-ease wordt weer ease na de behandeling met ‘de hard reset methode’.

Celgeheugen wordt schoon gemaakt en oude patronen worden losgelaten. Door middel van frequentie therapie wordt de frequentie die hangt aan het trauma geïnverteerd (omgekeerd) en als feedback terug gegeven. Bio-energetische feedback. Hierdoor gaat de energie weer stromen en wordt de blokkade opgeheven.

Bio-energetic feedback

De herinnering aan het trauma dat is vast gezet in het lichaam als copings meganische bij het oplopen van het trauma wordt losgetrild en uit het celgeheugen verwijderd. Net als met EMDR blijft de herinnering aan het trauma maar het zorgt niet langer voor herbeleving, dissociatie of blokkades. Je wordt niet langer getriggerd en kan je dagelijks leven weer snel oppakken.

Ik werk met een holistische en integrale aanpak.

Door middels van Gene Keys (transformatie coaching), bioresonantie (energetisch bio-feedback) en met de juiste voeding (life-force) kun je de transformatie van mind, body and soul versneld integreren en word je je trauma weer de baas. Je komt weer terug bij je authetieke zelf.

Wanneer alle energie weer gaat stromen en blokkades worden opgeheven gebeuren er wonderen.